Unicars en KVO slaan samen Route 31 in!

Ook dit jaar blijft Ford Unicars een trouwe partner van KV Oostende! Ford Unicars, met vestigingen in Oostende, Diksmuide & Brugge, en KVO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al voor het 17de seizoen op rij is Unicars trouwe partner van onze club. Dit jaar slaan ze samen met ons de Route 31 in. Route 31, naar de befaamde Amerikaanse ‘Route 66’, maar vertaald naar ons stamnummer en het mooie stukje kustbaan tussen Oostende en Middelkerke. Het stukje kustbaan, voor wie van regio Oostende is, waar u ongetwijfeld al onze spelers en medewerkers heeft gespot in hun Ford van Unicars. Nadat hun logo vorig jaar op de kousen van onze spelers terug te vinden was, zal je hen dit jaar spotten op de mouwen van de shirts.

“Het is ons de afgelopen weken duidelijk geworden dat er een nieuwe wind waait binnen KVO, er is een nieuwe weg ingeslagen waarbij er veel wordt ingezet op jong talent. Ford is een Amerikaans merk dus dat past alvast perfect op die Route 31!” aldus Kris en Carlo Durie, respectievelijk zaakvoerder en ambassadeur van Unicars . Als rasechte KVO-supporters zijn we  enorm trots dat we club voor het 17de seizoen op rij kunnen ondersteunen. Reeds vanaf de opstart van onze vestiging in Oostende hebben we de handen in mekaar geslagen. We hopen hieraan nog veel seizoenen te kunnen breien! Eén van de meest onvergetelijke momenten voor ons blijft toch de promotie naar de eerste klasse.”

“De afgelopen periode was niet gemakkelijk door de impact van de  coronamaatregelen maar ons team heeft de afgelopen weken heel wat werk verzet. We kijken er dan ook enorm naar uit om met z’n allen terug plaats te nemen in de tribunes om ‘uus Wèreldploegsje’ aan te moedigen!”

Comments are closed.