Thorsten Theys start als CFO/COO bij KVO

KVO is niet enkel sportief, maar ook als bedrijf druk in de weer om competitief te zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen. In die optiek kadert ook de inkomende transfer van Thorsten Theys. Thorsten is een geboren en getogen Oostendenaar en wordt als Chief Operating Officer en Chief Financial Officer de rechterhand van Executive President Gauthier Ganaye. Concreet betekent dit dat Thorsten de dagelijkse, extra-sportieve, operationele en financiële leiding op zich zal nemen en rechtstreeks zal rapporteren aan Gauthier Ganaye.

“Ik ben bijzonder blij om als Oostendenaar deze uitdaging aan te kunnen gaan,” aldus Thorsten. “Als extern financieel adviseur was ik al van in het begin nauw betrokken bij de overname door de Amerikaanse investeerders. Ik kan me honderd procent vinden in de koers die de investeerders willen varen. Vanuit mijn expertise is het doel om het bedrijf KV Oostende te leiden als een goede huisvader. Het accent van ons bedrijf komt te liggen op de beleving voor de fans en een vruchtbaar partnerschap met de sponsors. Wij willen de meest interessante voetbalclub van volgend seizoen worden, sportief en zakelijk.”

“Er bestaan, naast het sportieve, veel uitdagingen binnen deze club en de zakelijke stroomlijning is een belangrijk onderdeel hierin. We willen de club nog verder professionaliseren en ontwikkelen in al z’n geledingen. Dat wordt niet eenvoudig en er ligt veel werk op de plank, maar voor ons was het duidelijk dat Thorsten de geknipte man is voor deze taak,” zo vult Gauthier Ganaye aan. “We leerden elkaar reeds maanden geleden kennen tijdens de overnamegesprekken en de klik was meteen aanwezig. Vandaag ben ik dan ook blij om deze samenwerking aan te kondigen. Op vlak van visie en ambitie zitten we zonder twijfel op dezelfde golflengte en ik denk dat het een mooi verhaal zal worden met Thorsten aan m’n zijde.”

Comments are closed.