Sylvania zet KVO in de spotlights

“The future looks bright” voor KVO. Niet enkel op sportief vlak, maar ook op businessvlak. De samenwerking met Sylvania Lighting werd namelijk nog verder uitgebreid. Ze behoren nu bij de toppartners van us wèreldploegsje!

Sylvania Lighting is een wereldwijde marktleider en leverancier van geavanceerde LED-professionele en architecturale verlichtingsoplossingen voor lampen en armaturen. Dankzij deze samenwerking proberen ze hun positie nog te versterken. Sylvania streeft ernaar om net als KV Oostende zo dicht mogelijk bij de top te komen.

KV Oostende kwam met Sylvania in contact via de bouw van de nieuwe tribunes, al snel klikte het op zowel zakelijk als sportief vlak en zo ging de bal dus aan het rollen.

“Een groot deel van de Versluys Arena is met onze apparatuur verlicht. Ook in het gloednieuwe oefencomplex op De Schorre stonden wij in voor de verlichting. Trouwens, door onze aanwezigheid op de wedstrijden in de business seats en de uitmuntende voorzieningen die daaraan gekoppeld zijn in de Versluys Arena kunnen wij bestaande en nieuwe klanten ontvangen in een ontspannen sfeer om zakelijke gesprekken te voeren.” aldus General Manager Marc Elst.

“Bedankt Marc, bedankt Sylvania! Wij zijn zeer blij voor het vertrouwen dat jullie in ons en onze club hebben” besluit een glunderende CEO Patrick Orlans.

Comments are closed.