Schildersbedrijf Woutim brengt extra kleur bij KVO!

Vandaag wordt schildersbedrijf Woutim in de verf gezet. Woutim wordt opnieuw partner van KV Oostende. “Het zakenverhaal en de unieke sfeer in de Versluys Arena zorgt ervoor dat we graag naar de kust komen!”

Woutim is reeds 40 jaar actief in de schildersector. Door de jaren heen is het schildersbedrijf uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Het bedrijf neemt de meest uiteenlopende opdrachten aan zoals schilder-, behang- en vloerbekledingswerken.

Samen met Carro-bel kwam Woutim in contact met KV Oostende via de bouw van de nieuwe tribunes. Beide bedrijven waren meteen verkocht voor het concept “Voetbal aan zee”. Het logische vervolg na de bouw van het nieuwe stadion in Oostende was dan ook een mooi partnership.

“We zijn oorsponkelijk afkomstig uit het binnenland, dus bij KV Oostende kunnen we een weekendje aan zee perfect koppelen aan een goede pot voetbal. Daarnaast is de sfeer die er hangt tijdens en na de wedstrijd uniek in de Versluys Arena. Als bedrijf is het ideaal om zakenrelaties mee te nemen in de Spektakelzaal en de welbekende afterparty geeft toch iets extra aan een avond voetbal.”, citeert Mario Timmers, de zaakvoerder van Woutim

“Een grote dankjewel aan Mario en Woutim. Jullie geven dat tikkeltje extra pigment aan onze club”, reageert CEO Patrick Orlans.

Comments are closed.