Ontdek hier onze nieuwe ploegfoto!

KVO stelt met veel trots de nieuwe ploegfoto 2020-2021 voor. De foto werd genomen op de Oosteroever en KVO zet daarmee de traditie voort om telkens een typische Oostendse locatie uit te kiezen voor de officiële fotoshoot.

“Eerder trokken we al naar de Mercator, het strand, het Fort Napoleon en het Oosterstaketsel, dit jaar viel de keuze op een locatie nabij de Vismijn en de overzetdienst Vloot. Hiermee leggen we de link tussen de club en de stad, haar haven en de visserij, en benadrukken we de lokale verankering,” aldus pers- en communicatieverantwoordelijke Bram Keirsebilck.

Niet enkel de officiële ploegfoto werd er trouwens ingeblikt, KVO pakt ook uit met een spectaculaire making off-video waarbij de vier nieuwe Kipsta-uitrustingen officieel worden voorgesteld. “We presenteerden eerder al onze nieuwe thuisoutfit – rode shirts met gele tinten, groene shorts en rode sokken – nu komen er in één klap nog eens drie tenues bij,” zo vervolgt Bram Keirsebilck. “Voor wedstrijden op verplaatsing is er een zwart truitje met de clubkleuren geel, rood en groen op de mouwen. Nog een alternatief voor uitmatchen is een shirt waarbij het geel geleidelijk aan overgaat in groen. Tot slot speelt de doelman in een fris blauw kleurtje met eveneens de vaste clubkleuren erin verwerkt. Het shirt kopen zal zeer binnenkort mogelijk zijn in onze fanshop, online of in het nieuwe filiaal van Decathlon in de Torhoutsesteenweg in Oostende. Ze zullen te koop worden aangeboden aan 55 euro het stuk, wat een pak lager is dan de courante prijs voor een officieel wedstrijdshirt.”

Naast de vele nieuwe spelers, waaronder ook twee eigen jeugdproducten Jorben Vanhulle en Marvin Dewaele die wellicht de definitieve stap naar de A-kern zetten, zien we op de foto ook enkele wijzigingen in de staf. Keepertrainer Patrick Creemers nam afgelopen maandag afscheid van de club en wordt vervangen door Eberhard Trautner“Patrick koos ervoor om te vertrekken om persoonlijke redenen,” aldus Gauthier Ganaye. “We willen hem bedanken voor zijn werk van de voorbije twee seizoenen. Zijn vervanger Eberhard Trautner is een icoon van de Duitse traditieclub VFB Stuttgart. Hij speelde er z’n hele carrière en werd er daarna keepertrainer. Hij was ook actief bij RB Leipzig dus hoofdtrainer Alexander Blessin kent hem vrij goed. Eberhard werkte samen met Duitse topkeepers als Timo Hildebrand, Bernd Leno en Sven Ulreich. We zijn er dan ook 100 procent van overtuigd dat hij de perfecte aanvulling is op onze sportieve staf.”

Een andere wijziging in de sportieve omkadering is het feit dat Bart Brackez als teammanager Rik Coucke vervangt. “We willen de jeugdwerking en eerste ploeg nog dichter bij elkaar brengen en Rik zal daar als Directeur van de Se’Academy een grote rol in spelen,” zo vult Gauthier Ganaye aan. “Het leek ons dus beter dat Rik zich ten volle kan richten op de jeugdwerking. Bart Brackez zal nu, naast zijn job als kinesist, ook de rol van Teammanager op zich nemen.Hij is de geknipte persoon om de spelers bij te staan op vlak van administratieve en organisatorische vragen. Met deze wijzigingen zetten we een nieuwe stap richting verdergaand professionalisme.”

Comments are closed.