Nieuwe shirtsponsor: Keuringsplatform.be

Het commercieel team onder leiding van CEO Patrick Orlans blijft druk bezig met de verdere uitbouw van de club. Zo kunnen we melden dat er een deal is met KEURINGSPLATFORM.BE om de komende drie topwedstrijden – Anderlecht, Club en AA Gent – op onze shirts te pronken.

“Wij zijn sponsor sinds het seizoen 2017-2018 en nergens kun je zo netwerken als bij KVO,” aldus Gino Lescrauwaet van KEURINGSPLATFORM.
“Deze club is en blijft het walhalla voor ondernemers. Daarom twijfelden wij geen moment om tijdens de komende drie wedstrijden op de shirts te staan. Wij weten dat het turbulente tijden zijn voor KVO, maar we hebben er goede hoop op dat alles in orde komt. Wij weten hoe hard het voltallige KVO-team achter de schermen werkt. Deze club verdient gewoon om in eerste klasse te blijven. KVO is een vlaggenschip voor de stad Oostende.”

KEURINGSPLATFORM is een digitaal platform dat ter beschikking wordt gesteld om alle wettelijke keuringen te beheren en op te volgen.
ACEG, vaste partner van KEURINGSPLATFORM, is een gerespecteerd en door de overheid officieel erkend keuringsorganisme met betrekking tot alle wettelijke keuringen zoals elektriciteit, gas, hefwerktuigen, liften, EPC, veiligheidscoordinatie, blowerdoor, …. Zaakvoerders Gino Lescrauwaet en Levi Vaneycken hebben 85  gedipolomeerde werknemers onder hun hoede die samen een grote speler vormen op de Belgische markt.

Keuringsplatform, nieuwe shirtsponsor van KVO

Comments are closed.