KVO Route 31 – Voorstellingsavond – VOLZET

Wat

  • KVO Route 31 - Voorstellingsavond

Waar

  • Versluys Arena

    Leopold Van Tyghemlaan 62
    8400 Oostende

Wanneer

  • 23 juli 2020
  • 19:30

Het was op z'n zachtst uitgedrukt een woelig jaar voor KV Oostende. Het seizoen begon fantastisch met de uitzege op Anderlecht en daaropvolgend de thuiszeges tegen Cercle Brugge & KV Mechelen. Daarna sputterde de sportieve motor en vatten we post onderaan in het klassement. Uiteindelijk zorgde de coronacrisis voor een vervroegde stopzetting van de competitie.

Het seizoen 2020-2021 gaat officieel van start tijdens het weekend van 7 augustus. Ondertussen is ons team achter de schermen in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dat er na de overname door investeringsgroep PMG een nieuwe wind zal waaien binnen KV Oostende, staat vast! Op zowel commercieel als sportief vlak staat er heel wat verandering op stapel. Hun plannen en visie willen ze graag aan u voorstellen tijdens een gezellige netwerkavond in de Versluys Arena. Kom ontdekken welke nieuwe koers KV Oostende zal varen.

De inschrijvingen voor dit event zijn volzet. Binnenkort worden extra data bekend gemaakt. Geef gerust een seintje via melanie@kvo.be indien u hiervan op de hoogte wil gebracht worden.