Lid worden

Word jij het nieuwste lid van de grootste businessclub aan de Belgische kust?

De Beach Business Club van KV Oostende is één van de grootste zakelijke netwerken van Vlaanderen. Als lid van deze exclusieve businessclub ontmoet minstens 4 keer per jaar u honderden partners, leveranciers en relaties van KVO in een interessante en tegelijk familiale sfeer.

We geven u de voorzet om zakelijk te scoren in een veld met ruim 900 collega-ondernemers uit diverse sectoren. Zet samen een één-tweetje op dat kan leiden tot een doelgerichte actie of een belangrijke ROI.

Selecteer uzelf voor onze BBC en blijf uw tegenstander altijd méér dan een stapje voor.

Wist u trouwens dat onze Beach Business Club ook nog verschillende Businesscorners bevat? We verzamelen bv. al onze bouwgerelateerde bedrijven in de KVO Bouwcorner. Maar er is meer! We beschikken ook over een Horecacorner, Travelcorner Powered by TUI, Havencorner en een gloednieuwe HR-Corner.

Aansluiten bij de Beach Business Club? Wilt u meer informatie?
Van zodra u twee of meer seats op seizoensbasis heeft in de Versluys Arena, treedt u automatisch toe tot de Beach Business Club. Voor meer informatie, mail naar vip@kvo.be.

Als lid van de Beach Business Club geniet u verder onder andere van:

Business-seats in de VIP-tribune

Eén gratis parking per 4 seats

Ontvangst van één of meerdere KVO-magazines

Uitnodigingen voor alle netwerkavonden, recepties, extra activiteiten

Bedrijfsvermelding in onze Beach Business Club-gids op onze website

Zakelijke ruimtes huren met 20% korting

En er is nog zoveel méér!

Contacteer vrijblijvend onze salesmedewerkers of Sales Manager Geert Vergauwe via geert.vergauwe@kvo.be. Bel hem gerust op 0473 / 67 12 59.