KVO stelt zijn zalen ter beschikking voor partners

De Veiligheidsraad heeft beslist dat we vanaf 1 juli opnieuw samen mogen komen met maximum 50 personen. Wij beginnen alvast af te tellen! Redenen genoeg toch om een event te organiseren? Wij helpen je graag met het opstellen van een concept op maat en denken met je mee zodat alles veilig volgens de regels kan verlopen.

Voldoende afstand houden blijft ook binnen de versoepelde regelgeving enorm belangrijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hoe meer afstand je kan verzekeren tussen personen, hoe beter. 

Kan uw bedrijf niet de nodige afstand (1,5M) respecteren en wenst u toch een infosessie, workshop, productvoorstelling of seminarie te geven voor uw personeel, klanten of leveranciers? Wij stellen u als partner van KV Oostende graag de verschillende zalen van de Versluys Arena ter beschikking: New Club 31, Digi Consult Pressroom, Spektakelzaal, Laurent – Perrier Boardroom en het Buro Modern Business Center. Onze zalen zijn uitgerust met de modernste snufjes op het van vlak van audiovisuele installatie.

Wenst u meer informatie? Onze event manager Tijs helpt u graag verder! 

tijs@kvo.be of 0497.79.16.93

 

Comments are closed.