KVO speelt in de … Diaz Arena!

KVO speelt morgen zijn eerste (oefen)wedstrijd van het nieuwe seizoen in de … Diaz Arena ! KVO bereikte hierover een overeenkomst van één seizoen met het bedrijf van voorzitter Frank Dierckens.

“We zijn blij dat we een overeenkomst bereikten met Frank Dierckens om zijn firma Diaz op ons stadion te doen pronken. Na de turbulente tijden die we kenden vóór de overname is dit gegeven niet louter commercieel maar evenzeer symbolisch van waarde. Frank zorgde ervoor dat KVO in 2019 de licentie behaalde en een jaar later raakte onder andere dankzij hem de overname door PMG in orde. Dat hij nu via zijn firma Diaz nog meer verbonden blijft aan de club is dan ook erg mooi,” aldus COO Thorsten Theys.

“Tot vorig seizoen hadden we met Diaz nog een commerciële overeenkomst met Club Brugge, maar die is afgelopen en nu kiezen we volledig voor KVO,” zo vertelt voorzitter Frank Dierckens. “Een stadionnaam wordt steevast vernoemd in de media en zorgt toch voor een zekere commerciële meerwaarde voor ons bedrijf. Daarnaast blijf ik zo ook mijn steentje bijdragen aan het commerciële budget van de club.”

——————————–

100% made in Belgium

Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

In de regio van Tielt, West-Vlaanderen, hebben wij 3 ateliers waarin wij binnenzonwering assembleren. Er is vanzelfsprekend ook veel ruimte nodig voor stockage. Voorraad van alle componenten en toebehoren is essentieel om snel alle bestellingen te verwerken en te leveren.

Perfecte verhouding prijs, kwaliteit, functionaliteit

Dagelijks besteden wij aandacht aan de verhouding tussen de prijs, de kwaliteit en de functionaliteit van Diaz raamdecoratie en binnenzonwering. U wil immers topkwaliteit in huis halen maar wel aan de juiste prijs. Bovendien wil u de lichtinval in uw woning of kantoor optimaal gaan regelen dus de functionaliteit is een derde essentiële pijler.

Comments are closed.