KVO Fandag

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun 2de wedstrijd op het WK in Rusland. De WK-gekte is intussen volop aan de gang en deze kan je nog steeds volgen op de Wellington renbaan! Het WK op groot scherm is namelijk ook een organisatie van KV Oostende.

Maar, intussen blijft de club uiteraard ook volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. Afgelopen week stelde Hugo Broos nog enkele transfers officieel voor – “Soms kan het even op zich laten wachten als het om de laatste punten en komma’s gaat. Maar onze fans moeten weten dat we enkel communiceren als de handtekeningen op papier staan. Dan pas is de transfer rond. Speculatie is voor de media, maar we kunnen wel zeggen dat we er bijna zijn”. 
Gisteren, dinsdag 19 juni, was het woord dan aan onze kersverse trainer Gert Verheyen. Om 10.00 u riep hij op de Schorre zijn spelersgroep bij elkaar voor een eerste training. Daarna volgen al snel de eerste oefenwedstrijden en na de stage in Nederland hebben we op zondag 8 juli weer onze jaarlijkse fandag op de Oostendse Zeedijk.
“Het belooft opnieuw een prachtige dag te worden en het mooie weer hebben we alvast besteld,” aldus Algemeen Directeur Patrick Orlans. “Het is mijn eerste fandag als voorzitter dus ik kijk er wel naar uit,” aldus voorzitter Peter Callant.

Het volledige programma van de fandag ziet er als volgt uit:

14.00 – 15.30 – Signeersessie spelers
16.00 – 16.45 u: Rafting met de spelers
17.10 – 17.30 u: Spelersparade op de Zeedijk
17.30 – 18.15 u: Spelersvoorstelling op podium
18.15 – 19.00 u: Muzikaal optreden

Noteer ook alvast zaterdag 21 juli in jullie agenda. Op de Nationale Feestdag spelen we om 16.00 u onze galawedstrijd. De inkom voor onze abonnees is gratis.

Comments are closed.