KVO Business avonden verlengd wegens succes

De voorbije week organiseerde KV Oostende drie corona-proof businessavonden die in een mum van tijd volzet waren. Ook een vierde avond op 23 juli is al volzet. Daarom breit KVO nu een vervolg aan deze avonden.

“Met deze events willen we vooral ons nieuw verhaal voorstellen aan zowel bestaande als potentiële partners,” aldus voorzitter Frank Dierckens. “Met de nieuwe investeerders slaan we een nieuwe weg in, ‘Route 31’ genaamd, naar de befaamde Amerikaanse ‘Route 66’, maar vertaald naar ons stamnummer en ons mooi stukje kustbaan tussen Oostende en Middelkerke. Die nieuwe weg willen we inslaan sámen met onze partners. We willen hen meer dan ooit betrekken bij de club en deze businessavonden zijn daar ideaal voor. KVO was de voorbije jaren al dé club van het netwerken en dat willen we enkel maar uitbreiden.”

Op elke business-avond zijn er telkens 50 mensen aanwezig; volledig corona-proof dus. “Sinds 1 juli zijn er bij binnenevenementen 200 aanwezigen mogelijk, maar wij beperken het tot 50,” aldus COO Thorsten Theys. “Zo verzekeren we enerzijds honderd procent de social distancing, maar anderzijds hebben we zo ook een persoonlijker contact met onze partners. Die persoonlijke relatie onderscheidt ons net van andere clubs. De tijd dat een partner duizenden euro’s legt voor een reclamepaneel is voorbij. Je moet de mensen een commerciële én individuele ervaring kunnen aanbieden. Dát verhaal vertellen we op deze avonden.”

De businessavonden beperken zich echter niet tot louter het commerciële aspect van de club. Ook het sportieve verhaal – toch de core business van een voetbalclub – komt aan bod. Zo legde trainer Alexander Blessin uit hoe hij wil spelen. “Ik vind het belangrijk om als trainer zo veel mogelijk aanwezig te zijn op deze avonden. Per slot van rekening zijn het de commerciële partners die ervoor zorgen dat wij, spelers én trainers, onze mooie job kunnen uitoefenen. Daarnaast práát ik gewoon graag over voetbal. Mijn visie delen met de mensen aanzie ik dan ook niet als een taak, maar eerder als een passie. Ik doe dat met veel plezier.”

Heeft u interesse om één van onze voorstellingsavonden bij te wonen? Geef ons een seintje via melanie@kvo.be.

Comments are closed.