KVO bruist meer dan ooit tevoren met Laurent Perrier

De term ‘champagnevoetbal’ wordt vaak in de mond genomen door clubs met een bepaalde status die verfijnd voetbal willen brengen. We durven niet van onszelf te pretenderen dat wij dit seizoen champagnevoetbal brengen, maar we durven wél zeggen dat we onze fans al mooie momenten hebben geschonken. Denk maar aan de zege op Anderlecht en het fel bevochten gelijkspel van afgelopen zondag tegen Antwerp. We durven echter óók beweren dat we náást het veld zeker wél ‘champagnevoetbal’ serveren. Want sinds dit seizoen is hét champagnemerk bij uitstek Laurent Perrier een trotse KVO-partner.

“KVO is bekend om zijn uitgebreid businessnetwerk en dat is natuurlijk een cliënteel die voor ons interessant is om zaken mee te doen,” aldus Sarah Dhiet van Laurent Perrier. “Zo organiseert KVO ook veel business events náást het voetbal. Denk maar aan de Horeca Corner waar wij contact kunnen leggen met zaakvoerders van restaurants, hotels, … uit de wijde regio. Daarnaast kunnen we onze klanten meenemen naar de wedstrijden waar niet alleen netwerken belangrijk is, maar je ook opgaat in de fantastische ambiance in de spektakelzaal. En daar hoort toch een glaasje Laurent Perrier bij, niet?”

“Feesten zit nog altijd in ons DNA en dat in een ongedwongen sfeer,” aldus CEO Patrick Orlans. “Na de wedstrijd wordt er in onze spektakelzaal steevast gedanst en gezongen en dat doen we vanaf dit seizoen dus met een flesje Laurent Perrier op de tafels. Santé !”

Comments are closed.