Klaar om een nieuw tijdperk in te stappen

Ons schip voer de afgelopen tijd in woelige wateren, maar we meren stilaan weer aan in een veilige haven. De overname door het Amerikaanse Pacific Media Group is bijna rond en op sportief vlak hopen we om zo snel mogelijk afstand te nemen van Cercle Brugge. Dan kunnen we op alle vlakken weer vrij ademen én vooral vooruitblikken naar de toekomst. Want KVO lééft en zal blijven leven.

Donderdag namen we in onderling overleg en goede verstandhouding afscheid van CEO Patrick Orlans. Voor alle partijen leek dit de juiste keuze te zijn. Het is de bedoeling dat we nu met een nieuwe, propere lei van start gaan. Ikzelf (Frank Dierckens) blijf aan het roer als voorzitter en zowat het voltallige team achter de schermen blijft aan boord.

Zo zullen Geert Vergauwe en Danick Minne de basisspelers zijn van onze commerciële werking. Geert als Commercieel Manager en Danick als Sales Account Manager. Beide heren zijn al respectievelijk sinds 2010 en 1999 actief bij onze club. Ook binnen de buitenlandse overname blijft de lokale verankering dus behouden, iets wat ik zeer belangrijk vind. Daarnaast kijken we ook om ons commercieel team in de toekomst nog te versterken met een nieuwe, jonge en frisse ‘transfer’.

De bestaande commerciële werking blijft dus verder draaien en zal zelfs nog verder worden geoptimaliseerd. De befaamde afterparty’s blijven bestaan en naar volgend seizoen toe willen we zelfs uitpakken met enkele nieuwe, verfrissende formules.

Kortom, onze club is klaar om een nieuw tijdperk in te stappen.

Met groen-rood-gele groeten,

Voorzitter Frank Dierckens

Comments are closed.