KVO-ambassadeurs steunen online veiling

Zoals je wel weet, bevindt KVO zich weer in woelige wateren nu we onze licentie niet verkregen. De club gaat echter in beroep tegen die beslissing bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). KVO zal zijn dossier op een nog nader te bepalen datum moeten verdedigen voor het BAS, dat zich op 10 mei uitspreekt over de zaak. KVO wil zich nu dan ook ten volle focussen op haar licentiedossier en de  overnameonderhandelingen. Het is essentieel dat er een akkoord wordt gesloten met Alychlo en nv Stadion (beide van Marc Coucke) over de tribunehuur en de openstaande schulden. KVO heeft dan ook beslist om noch de licentie van Anderlecht noch het licentiereglement aan te vechten bij het BAS.  “We willen in alle luwte werken aan een oplossing waarbij alle partijen wat water bij de wijn doen en er zo voor zorgen dat er ook volgend seizoen nog profvoetbal wordt gespeeld in Oostende,” aldus voorzitter Frank Dierckens.

Intussen starten ex-spelers Franck Berrier en Sebastien Siani een geldinzameling waarbij ook jij een duit in het zakje kan doen. Zullen we enkel hiermee de club redden? Zeker niet, die overname moet er komen. Maar we moeten wél voor 100 procent achter onze club staan en alles proberen wat maar kan! Daarnaast geeft deze actie ook een antwoord op de vraag van veel mensen “wat kunnen wij zelf doen? Dit zorgt voor een eendrachtig gevoel bij onze achterban onder de motto’s ‘Alle beetjes helpen’ en ‘KVO-fans zijn vrienden’.

Behalve de geldinzameling komt daar nu ook een veiling én een tombola bij ten voordele van KVO. Deze veiling kwam er op initiatief van supportersfederatie ‘Kustboys’ en wordt ondersteund door KV Oostende en zijn ambassadeurs.Zo kunnen supporters bieden op unieke ervaringen (mee met Guga Baul naar de ‘Gouden Schoen’, met Martin Heylen als VIP naar een wedstrijd van KVO of als VIP naar ‘The Sound of Music’ dankzij acteur Koen Van Impe), maar ook op heuse collector’s items. Zo veilt Sebastien Dewaele een gesigneerde cartoon van zichzelf, tekende Herr Seele een portret van zijn stripfiguur ‘Cowboy Henk’ die met de KVO-vlag zwaait terwijl zijn kompaan Kamagurka een schilderij veilt dat hij – samen met de spelers – speciaal voor KV Oostende heeft gemaakt. Met een startprijs van € 5.000 is dat ook meteen het pronkstuk van de collectie. Maar daarnaast zijn ook nog tal van andere veilingen: de ‘match worn’ shirts van dit seizoen, de KVO-trainingskledij van Yves Vanderhaeghe uit het seizoen 2016-2017, een shirt van ‘Mister KVO’ Lars Wallaeys, … Elke dag komen er nieuwe zaken bij. Hou dus zeker deze pagina in het oog!

Hét pronkstuk van onze online veiling is zoals hierboven gezegd dit schilderij (1m x 1m). Een échte Kamagurka speciaal geschilderd voor KVO, mét duimtekeningen van alle spelers. Een uniek collector’s item! Bied hier!

 Kama’s ‘compagnon de route’ Herr Seele deed ook zijn duit in het zakje. Voor deze gelegenheid zwaait zijn iconische stripfiguur ‘Cowboy Henk’ met de KVO-vlag. Herr Seele schilderde dit werk samen met de 9-jarige KVO-fan Liam Vyvey. Bied hier op dit werk!

 

We krijgen echter ook veel vragen binnen over deze inzameling: Wat gebeurt er met mijn donatie? Wat als de club deze storm toch niet zou overleven? Welk bedrag moet worden binnengehaald? …
Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen (FAQ).

Een willekeurig bedrag storten, kan op het rekeningnummer BE18 7350 5669 4565. Vermeld zeker ook je naam en mailadres.

Comments are closed.