Advenso geeft KVO ook volgend seizoen energie

KVO en Advenso slaan komend seizoen opnieuw de handen in elkaar. De installateur van zonnepanelen, die instond voor het plaatsen van de zonnepanelen op de tribunes, stond vorig seizoen al op de achterzijde van de shirts en zal volgend seizoen op de voorzijde prijken. “We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met KVO,” aldus zaakvoerder Ludovic Vigneron.

‘Advenso geeft je energie’ is de slogan van het bedrijf. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat het Jabbeekse bedrijf onze club ook volgend seizoen van energie zal voorzien. Samen met Zero Emission Solutions waren ze eerder al de drijvende kracht achter het zonnepanelenproject in het KVO-stadion. Een project dat gerealiseerd werd met de inbreng van veel fans en gewone Oostendenaars die geloven in het terugverdienmodel van zonne-energie. “Dat we vorig seizoen niet enkel shirtsponsor waren, maar ook meehielpen aan een project dat onze core-business is, maakte het alleen maar mooier voor ons,” aldus zaakvoerder Ludovic Vigneron. “We realiseerden al projecten op sporthallen, zoals Jabbeke, of zwembaden (Eeklo), maar dit project ging nog een stap verder. Via een duurzaam project konden we ons verbinden aan de club en de samenwerking wordt nu enkel nog maar versterkt door op de voorzijde van de shirts te prijken. KVO biedt ons trouwens heel wat opportuniteiten om ons verder te ontwikkelen naar de B2C én naar de B2B-markt dankzij het gigantische netwerk van de club.”

Advenso is een lokaal verankerde speler met een nationale uitstraling. Het bedrijf is al meer dan 12 jaar actief op de markt als installateur van zonnepanelen en realiseerde intussen talrijke projecten voor de zowel particuliere en zakelijke markt in heel Vlaanderen. Interesse in zonnepanelen? Klik hier!

Comments are closed.