“Komende drie weken telt maar één iets: het behoud”

Zaterdag wacht ons opnieuw een belangrijke wedstrijd op het veld van Antwerp. Er resten ons nog drie finales om het behoud in eerste klasse te verzekeren. “Als we met de mentaliteit spelen van tegen Zulte Waregem moet dat zeker lukken,” aldus Sportief Manager Guy Ghysel. “Het komt er enkel op aan om de efficiëntie omhoog te krijgen. Op Standard behaalden we ook bijna een punt, waarom zou dat zaterdag op Antwerp niet kunnen? Temeer omdat we er zullen kunnen rekenen op de vocale steun van onze fans (de eerste gratis KVO-bus is volzet, inschrijvingen voor bus twee zijn gestart), die ook tegen Zulte Waregem al in vorm waren. Samen moeten we nu eendrachtig die drie laatste matchen aanpakken alsof het drie bekerfinales zijn. Het is hier de voorbije maanden zelden rustig geweest, maar nu moet de focus enkel en alleen op het sportieve liggen.”

In de media circuleren intussen ook spelersnamen die worden gelinkt aan andere clubs, maar ook dat mag geen afleiding zijn. Achter de schermen worden er gesprekken gevoerd met de Amerikaanse overnemers in verband met het uit te stippelen sportief beleid en de weg die de club wil bewandelen, maar de komende drie weken is er maar één iets van tel: het behoud. Daarna zien we wel.

Comments are closed.