Filou schenkt KVO een mooie blik op de toekomst

De KVO-boot vaart op dit moment in woelige wateren, maar de voltallige bemanning doet er alles aan om het schip weer veilig de haven in te loodsen. En daarin krijgen onze (zee)kapiteins nu de steun van een ervaren zeerot: Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck. De bierbrouwerij lanceert unieke gepersonaliseerde KVO-blikken waarvan de opbrengst 100% naar KVO gaat.

Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck is al sinds jaar en dag onlosmakelijk verbonden met KV Oostende. En in moeilijke tijden kent men zijn vrienden, zo dacht zaakvoerder Xavier Vanhonsebrouck en hij startte de productieband op om er unieke KVO-blikken van te laten rollen.
Hiermee breit Vanhonsebrouck een vervolg aan de jarenlange samenwerking met KVO én bevestigt het ook zijn engagement naar de toekomst toe. “Bij Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck zijn we altijd te vinden voor een originele synergie tussen de brouwerij en sportbeleving,” aldus zaakvoerder Xavier Vanhonsebrouck.
“KVO-fans die de sixpacks Filou kopen, steunen integraal hun club. Zie het dus als een ludieke manier van crowdfunding. Dit is dus geen actie waar wij winst uithalen, we willen er vooral KVO én zijn fans een hart onder de riem mee steken. Wij zijn ervan overtuigd dat KVO nog een mooie toekomst wacht in eerste klasse. En daar zullen wij zeker deel van uitmaken want ook volgend seizoen blijven wij trouw op post als sponsor.”

De blikken Filou worden verkocht als ‘special edition sixpack’ waarin zes verschillende spelersblikken zitten. Eén sixpack kost € 20. “Alle KVO-spelers figureren op de blikken,” aldus CEO Patrick Orlans. “Het komt er dus op aan om jouw persoonlijke collectie compleet te krijgen. Bovendien spreken we over een beperkte oplage. De blikken zijn dus een echt collector’s item. Een mooi cadeau om straks onder jouw kerstboom te leggen. Daarnaast krijg je per gekochte sixpack een sticker op een spaarkaart. Met die spaarkaart vallen er leuke prijzen te winnen zoals een gratis deelname aan de winterstage 2021 of een terugbetaling van € 179 op je KVO-abonnement. En last but not least zijn er ook nog E-scooters te winnen.”

Met deze Sixpacks schenkt Filou ‘uus wèreldploegsje’ dus letterlijk én figuurlijk een mooie blik op de toekomst. Santé !

Verkoopadressen:

Fanshop Versluys Arena, L. Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende
KVO kerststand (#31 aan de kiosk), Winter in het Park, Leopoldpark, 8400 Oostende
Spar Bredene, Brugsesteenweg

Win een E-scooter of E-Bike: Heb jij een blik gekocht met het nummer 10.000, 20.000, … op? Dan val je in de prijzen: 

10.000e nummer op blik = E Scooter
20.000e nummer op blik = E bike
30.000e nummer op blik = E Scooter
40.000e nummer op blik = E bike
50.000e nummer op blik = E Scooter
60.000e nummer op blik = E bike
70.000e nummer op blik = E Scooter
80.000e nummer op blik = E bike
…..
Per duizendste bliknummer win je gratis duoticket voor een rondleiding in het Bierkasteel van Filou.

Ook met de spaarkaarten kun je in de prijzen vallen: 

Meest aantal volle spaarkaarten = 2 personen mee op winterstage 2020-2021.
Spaarkaart vol = € 179 korting op jouw abonnement 2020-2021

Comments are closed.