HHP versterkt de partnerpiramide van KV Oostende!

Als vijfde en laatste partner van deze week zijn wij verheugd om Home Health Products (HHP) aan te kondigen. Zaakvoerder Bruno Nuyttens schat KV Oostende op business vlak hoog in: “KVO is erg klantgericht en stelt een partnership voor op maat van de klant.”

HHP biedt producten aan tegen chronische pijn in het lichaam. Veel mensen krijgen tegenwoordig te kampen met pijn en pijn kan veel oorzaken hebben. De andullatietherapie van HHP biedt brede toepassingsmogelijkheden voor het verlichten van die pijn.

“Ik kwam terecht bij KV Oostende op uitnodiging van sales manager Geert Vergauwe. Die had enkele jaren geleden een andullatietoestel van HHP gekocht. Hij was zeer tevreden over deze aankoop en vertelde me dat de toestellen van HHP gebruikt konden worden bij de sportieve cel om blessures te vermijden, ter bestrijding van pijn en om de recuperatietijd van spelers te versnellen.”, aldus zaakvoerder Bruno Nuyttens.

Ook tijdens de matchdagen amuseren ze zich bij HHP “De sfeer is zeer familiaal. Iedere partner van KVO wordt persoonlijk ontvangen en verwelkomd. Die klantgerichtheid vind ik erg belangrijk.”

“Bruno en ik kennen elkaar al een tijdje”, gaat Geert Vergauwe verder. “Via via kwam hij terecht in onze Spektakelzaal en na een goed gesprek voelde ik meteen dat een partnership tussen HHP en KVO een meerwaarde zou betekenen voor beide bedrijven.”

Bedankt HHP!

Comments are closed.