D&E Technical Sources in zee met KV Oostende

Sinds begin dit seizoen is D&E Technical Sources elke thuismatch aanwezig in de Versluys Arena! Zaakvoerder Dimitri Vande Vyvere is enorm enthousiast over deze samenwerking. “Hier krijg je ’t gevoel dat je als partner écht belangrijk bent en daarom koos ik voor KVO, want ik kan me vinden in het pad dat de club bewandelt.”

D&E Technical Sources kwam in contact met Sales Manager Geert Vergauwe en al snel bleek dat het DNA van D&E dicht bij dat van KVO aanleunt. D&E Technical Sources is niet de zoveelste “outsourcer”. Het bedrijf probeert zich dankzij hun vakkennis, ervaring en goede service te onderscheiden van hun concurrenten.

“Als startende onderneming zijn we heel fier om deel uit te kunnen maken van het businessnetwerk dat KV Oostende biedt! Dit is niet alleen een plaats waar er gespeeld wordt op TOP niveau maar waar ondernemers elkaar ook kunnen vinden om op hetzelfde niveau te mogen ondernemen en elkaar te kunnen verrijken met kennis en expertise.”

“Dimitri is een man van zijn woord, rechttoe rechtaan en zo runt hij ook zijn fantastische bedrijven,” gaat Geert Vergauwe verder. “D&E Technical Soucres is met veel inzet en competentie grote stappen aan het zetten binnen zijn sector. Het is mooi dat we die groei nu samen kunnen voortzetten.”

Bedankt Dimitri, bedankt D&E Technical Soucres!

Comments are closed.