Eltralight verder in zee met KVO

KVO is verheugd dat ook Eltralight verder in zee gaat met KVO. Eltralight is een onafhankelijke elektrotechnische groothandel met meer dan 40 jaar ervaring, gelegen in de Vlaamse Ardennen.

“Tijdens de opening van de vernieuwde Versluys Arena kwam ik Patrick Orlans tegen,” aldus zaakvoerder Freddy De Ceulener. “Toen Patrick bij Eendracht Aalst zat, heb ik daar samengewerkt met hem. Na al die jaren zagen we elkaar weer terug en hij kende mij nog altijd. Patrick stelde me voor om eens af te spreken en de mogelijkheden te bespreken en zo ben ik erin gerold. Intussen is het al mijn vierde seizoen bij KVO en ik zit hier nog steeds goed. Ik ben al bij verscheidene clubs geweest en bij KV Oostende is de sfeer met niets anders te vergelijken. Winnen of verliezen, na de match is er altijd een groot feest in de speltakelzaal. Als je klanten naar de Versluys Arena meeneemt, weet je op voorhand dat ze die beleving voorgeschoteld krijgen ongeacht het resultaat. Daarnaast is de benadering naar de sponsors toe subliem. Zowel de kleine als de grote sponsors worden gesoigneerd door de club. Door het uitgebreid businessnetwerk bij KVO is het ideaal om als B2B-bedrijf hier prospects te zoeken. Het is wel zo dat je zo’n sponsoring op lange termijn moet bekijken. Als je kosten/baten bekijkt op het eerste jaar dan lijkt het duur. Maar ik sponsor nu al vier jaar bij KVO en ik zie dat daar een enorme return in zit voor mijn bedrijf. Als je sponsoring koppelt aan een lange termijn visie met prospecten en klanten dan haal je die sponsoring er zeker uit.”

Comments are closed.