Ook Schilderwerken Dekimpe gaat verder in zee met KVO

KVO is trots om te melden dat ook Schilderwerken Luc Dekimpe aan boord blijft van het KVO-schip. Luc Dekimpe is al sinds het eerste seizoen in eerste klasse partner van KVO.

Dekimpe Schilderwerken komt uit de Gentse regio, maar is al sinds 2013 een trotse KVO-partner. “Via het netwerk van Patrick Orlans belandden we toen bij KVO en we hebben ons die stap nooit beklaagd, integendeel. Enerzijds is er het uitgebreide businessnetwerk van de club. Bedrijven worden via allerhande initiatieven – niet enkel op wedstrijddagen – met elkaar in contact gebracht en kunnen zo onderling zaken doen. Ook de verbinding met de supporters wordt gemaakt. Denk maar aan de actie waarbij fans hun gezicht moesten verven en ze zo hun gewicht in verf konden winnen. Dat was een ludieke actie die fel werd gesmaakt. Maar ook op de fandag waren we aanwezig met een heus pop-up café. Ik kan zeggen dat veel supporters ons al leren kennen hebben dankzij KVO. Ja, dit partnership is een absolute win-win voor alle partijen.”

Comments are closed.