DSM Keukens verder in zee met KVO

Vorig seizoen pronk DSM Keukens al op de achterzijde van de shirts tijdens PO II, ook dit seizoen gaat familie De Schepper-Martens verder in zee met KVO. “Vorig seizoen waren we de exclusieve Play-off partner van KVO. Toen trakteerden we naar aanleiding van onze honderdste verjaardag alle fans op gratis tickets, dat werd toen alvast fel gesmaakt. Kortom, we zijn tevreden over het partnership – dat trouwens al langer bestaat dan vorig seizoen- en daarom gaan we nu ook verder met dit beproefde recept,” aldus zaakvoerder Koen De Schepper.

Ook de CEO van KV Oostende, Patrick Orlans, is in de wolken met deze verdere samenwerking. “DSM Keukens is al partner bij KVO sinds de promotie naar eerste klasse en nu breiden we dit partnership nog verder uit. We toonden vorig seizoen ook al aan hoe we ook onze spelers betrekken in zo’n partnership. Denk maar aan de leuke cookbattle waarin Capon, De Sutter, Faes en Bataille hun beste beentje voorzetten in een DSM-keuken. We kijken altijd hoe we onze partner het best in de verf kunnen zetten en dat wordt geapprecieerd.”

Ook dit seizoen heeft DSM Keukens vanalles in petto voor de fans ! 

Comments are closed.