Aqtor! huldigt nieuwe andersvalidentribune in

Sinds dit seizoen kunnen onze andersvalide supporters beschermd tegen regen en wind naar de wedstrijden kijken. Ze verhuisden namelijk naar een nieuwe, overdekte constructie vóór de A-tribune. Die constructie werd geplaatst door Aqtor!. “We zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen om deze mensen op een kwalitatieve manier naar het voetbal te laten kijken,” aldus Filip Hoornaert, zaakvoerder van Aqtor!. Ook rolstoelgebruiker Johnny Gesselle is opgezet met de nieuwe tribune. “In het tussenseizoen zaten we samen met de mensen van KVO om tot een oplossing te komen. Enerzijds om beschermd te zijn tegen regen en wind, anderzijds om een betere visibilteit te hebben. Toen we nog vóór de B-tribune zaten, gebeurde het namelijk vaak dat de wisselspelers voor onze neus aan het stretchen waren. We zijn dan ook blij dat KVO aan de slag ging met onze opmerkingen en we bedanken Aqtor! voor de sponsoring van onze nieuwe KVO-habitat.”
De officiële opening van de tribune gebeurde tijdens de rust van KVO – Club Brugge. Alle aanwezige fans werden getrakteerd op een frisse Maes-Pils. “Hier klinken we graag op,” azo besluit supporter Johnny.

Aqtor! is gespecialiseerd in mobiliteitshulpmiddelen zoals manuele en elektronisch aangedreven rolstoelen en scooters, maatwerk van orthesen, prothesen en bandages alsook orthopedische schoenen.

Comments are closed.