Nieuwe ploegfoto, vaste kledingpartner

’t Is mor èèn an de zèè … Een slogan die we meer dan ooit ter harte nemen. Daarom kozen we ook voor een unieke locatie aan zee om onze ploegfoto te nemen: dé nieuwe hotspot in Oostende, de Pier op de Oosteroever. Een fantastische locatie met zicht op de Oostendse skyline, op een boogscheut van de nieuwe bouwprojecten van onze partner Bouwgroep Versluys. Én nog steeds met Joma als trouwe kledingpartner.
Zeker nog tot 2022 blijft KVO in de kledij van Joma spelen. Joma prijkt al bijna 13 jaar op de shirts van KVO en is daarmee één van de trouwste kledijpartners uit het Belgisch voetbal.

“Dat kun je wel zeggen, we waren al sponsor bij KV Oostende toen ze nog aan de leiding stonden in derde klasse,” zo zeggen Erwin en Carmen Palmers van Joma Sport België.
“We zijn daar bijzonder trots op, want we delen dezelfde filosofie. Net zoals Joma Sport is KV Oostende inmiddels uitgegroeid tot een sympathieke, vaste waarde in het Belgische voetbal. Het nieuwe beleid van voorzitter Frank Dierckens staat voor betrouwbaarheid, degelijkheid, transparantie en ambitie. Dat zijn ook onze kernwaarden.”

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende is trots op de samenwerking met Joma. “ Joma Sport is een correcte partner met een kwaliteitsvolle uitrusting en betrouwbare leveringstermijnen. We bedanken hen dan ook voor hun trouw en hun engagement binnen het nieuwe KVO.”

Comments are closed.