Diaz Sunprotections start seizoen als hoofdsponsor

Vanavond werd Diaz Sunprotection in het Thermae Palace Hotel officieel voorgesteld als hoofdsponsor van KV Oostende. Het bedrijf van de voorzitter engageert zich als opvolger van Willems Veranda’s. Intussen bekijkt CEO Patrick Orlans verdere commerciële opties.

“Voor één keer zat Frank Dierckens met mij aan tafel in de hoedanigheid van potentiële hoofdsponsor en niet met het petje van voorzitter op,” aldus Patrick Orlans. “Dat betekent dus dat Diaz Sunprotection als bedrijf effectief betaalt voor de visibiliteit die ze krijgen als hoofdsponsor van een club in eerste klasse.”
Dat betekent echter niet dat de commerciële cel geen verdere opties onderzoekt. Zo was Patrick Orlans een zestal weken geleden in Japan waar er gesprekken werden gevoerd omtrent een sponsorship deal. “Dat waren positieve gesprekken en we zijn ook nog steeds ‘on speaking terms’ met die mensen. Als zij zich in de toekomst zouden willen engageren als hoofdsponsor dan zijn we zeker bereid om verder te praten.”

“Als er zich in de toekomst een ander bedrijf aandient als hoofdsponsor, zal Diaz hier met plezier ruimte voor maken,” zo vult voorzitter Frank Dierckens aan. “Of dat dan een bedrijf uit Japan, Cambodja of België is, maakt an sich niet zoveel uit. Ik wil wel benadrukken dat ik geen enkele intentie heb om mijn aandelen in de club te verkopen. Ik ben dit engagement aangegaan om er iets van te maken en dat wil ik ook doen. Dat zet ik ook in de verf door het feit dat ik de vijf procent aandelen van Bart Versluys heb overgekocht. Dat betekent dat ik nu 97 procent van de aandelen in handen heb (drie procent is in handen van ondervoorzitter Gino Vanderhaeghen van de firma Vanver) en hiermee wil ik echt aantonen dat ik op lange termijn iets wil verwezenlijken met KVO. Al besef ik ook dat veel afhangt van de sportieve resultaten, maar op dat vlak zijn we op de goede weg. Binnenkort volgt er een zesde versterking en we zijn ook in onderhandeling over de spitspositie. Ons huiswerk zal tegen de competitiestart grotendeels af zijn.”

De nieuwe wedstrijdshirts zullen zondag voor het eerst te koop zijn op de fandag.

Comments are closed.