Ook Concordia verder in zee met KVO

Verzekeringsmaatschappij Concordia, Risk management en Benefits blijft ook volgend seizoen aan boord van het KVO-schip. Tijdens een business-namiddag in Restaurant Marina werd de nieuwe deal bekrachtigd in aanwezigheid van trainer Kare Ingebrigtsen.

Concordia is al méér dan 50 jaar gespecialiseerd in het geven van advies rond bedrijfsrisico’s tot pensioenopbouw, zowel voor groepen als voor individuele klanten. De Concordia-adviseurs verzekeren met het beste van de markt, tegen de scherpste tarieven, bieden u een dynamisch, pro-actief beheer en engagement.

Steve Sartor, CEO van Concordia legt uit waarom de verzekeringsmakelaar verder in zee gaat met KVO: “Zelf ben ik afkomstig uit Oostende (Mariakerke), dus ben ik zelf eigenlijk een Kustboy. Dat is een emotionele reden die meespeelt. Maar de belangrijkste reden is het bijzonder uitgebreide netwerk dat KV Oostende ons kan aanreiken. Zowel in de privé (B2C) als business-gerelateerd (B2B). Bovendien proef je in deze club meteen die familiale, persoonlijke touch in de benadering. Daar kunnen we ons met Concordia enorm goed in vinden, omdat wij eenzelfde manier van werken hebben.”

Patrick Orlans, algemeen directeur KV Oostende: “Concordia is dus een bijzonder grote speler op de markt. Dat wij voor hen duidelijk een rol van betekenis kunnen spelen in het aanbrengen van potentiële zakelijke connecties, stemt ons enorm gelukkig.”

Bedankt voor het vertrouwen Concordia !

Comments are closed.