Ook Depora verder met KVO in zee!

Schrijnwerkerij Depora, de specialist in deuren, poorten en ramen verlengt het partnership: “KV Oostende zit in ons DNA. Iedere match zijn we aanwezig.

“Reeds enkele jaren investeren we in een mooi samenwerkingspakket dat zijn vruchten afwerpt” zegt zaakvoerder Denis Desmet. “Depora is op de fandag op 14 juli aanwezig met een uitgebreide originele stand, er is veel visibiliteit op het veld, en de netwerkavonden en activaties zijn zeer nuttig voor ons bedrijf”. KVO koos er dan ook voor om het nieuwe gebouw op De Schorre te voorzien van de kwalitatieve ramen en deuren van Depora.

Depora is ondertussen voor KVO een trouwe top 50 partner en een begrip aan de Middenkust. Het bedrijf heeft zijn uitvalsbasis in Bredene, waar je in de moderne toonzaal uit een ruime waaier deuren, ramen en poorten kan kiezen.
“Depora ademt gewoon KVO uit,” aldus CEO Patrick Orlans. “De band met de lokale handelaars is erg belangrijk, KVO moet meer dan ooit dé ploeg van de middenkust zijn. Daarom zijn we heel erg blij dat ook Depora volgend seizoen aan boord blijft.”

Comments are closed.