KVO en Financieel Directeur nemen in onderling overleg afscheid

KVO en Financieel Directeur Wim Dezutter nemen in onderling overleg afscheid van elkaar. Wim Dezutter werkt als CFO bij Callant Verzekeringen en Advies en arriveerde in mei 2018 bij KVO in het kielzog van voormalig voorzitter Peter Callant. Nu verlaat hij KVO om zich weer te focussen op zijn taken bij Callant Verzekeringen en Advies. “Het was een eer om deel uit te maken van het KVO-team,” aldus Wim Dezutter. “Het was geen eenvoudige rit, maar ik denk dat we toch kunnen zeggen dat we het schip varend hebben gehouden. We behaalden onze licentie en na een saneringsronde ziet de toekomst er weer mooi uit. Ikzelf kan me nu weer toeleggen op mijn werk bij Peter Callant. Maar ik zal KVO altijd blijven volgen. Mijn zoontje voetbalt er in de jeugd en ik woon op een boogscheut van ‘de Schorre’. KVO is dus nog niet van mij af (lacht).”

Wim Dezutter vertrekt op 30 juni en vanaf dan zal voorzitter Frank Dierckens zelf het financieel departement in handen nemen. CEO Patrick Orlans is alvast dankbaar voor het werk dat Wim Dezutter hier heeft verricht. “Wim was lange tijd een steun in bange dagen. Mede dankzij zijn tomeloze inzet hebben we de wind weer in de zeilen. We zullen Wim dus altijd hartelijk ontvangen op KVO. Onze voorzitter zal nu het financiële departement leiden. Hij heeft daar een pak ervaring in want hij doet dit al jaren in zijn eigen bedrijven. Frank staat voor een ambitieus, maar gezond beleid en daar gaan we met z’n allen hard voor werken.”

KVO wenst Wim veel succes toe in zijn verdere loopbaan !

Comments are closed.