Ook Van Severen verder in zee met KVO

Ook de NV Van Severen blijft volgend seizoen trouw op post in de Versluys Arena. Het bedrijf is dan wel gevestigd in het Oost-Vlaamse Knesselare, de band met KVO én Oostende is er ontegensprekelijk.
“Samen met onze partner Geberit hebben we niet alleen het sanitair in de Versluys Arena geplaatst, we werken ook mee aan de realisatie van de schitterende appartementen van Versluys op de Oosteroever,” aldus zaakvoerder Peter Van Severen. “Oostende ligt ons dus nauw aan het hart en we zijn dan ook blij dat we hier volgend seizoen op post blijven. Er zijn maar weinig plaatsen waar je zo kunt netwerken als in de Versluys Arena. Ja, ik kan wel stellen dat we verliefd geworden zijn op KVO én de stad Oostende.”

Ook CEO Patrick Orlans is tevreden met de verdere samenwerking. “Van Severen is uitgegroeid van een klein bedrijf tot een subtopper en dat past perfect binnen het profiel van KVO. Familiaal én gezellig, maar toch ambitieus. Een goede match dus.”

Van Severen N.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector van dakwerken, sanitair en centrale verwarming. Het bedrijf startte in 1980 als een éénmanszaak en groeide intussen uit tot een volwaardige KMO met ca. 80 medewerkers.

Comments are closed.