Laurenty verder in zee met KVO

KVO is verheugd dat het ook volgend seizoen blijft samenwerken met poetsfirma Laurenty.  “Elke week passeren we om de kantoren schoon te maken en na een thuiswedstrijd zorgen wij ervoor dat alles weer blinkt. Dat blijven we ook het komende seizoen met plezier doen!” zegt Yves De Waele, directeur van Laurenty.

Na een wedstrijd met duizenden toeschouwers, bomvolle kantines en een drukbezochte Nicolas Feuillatte Spektakelzaal is de Versluys Arena de dag na een wedstrijd vaak een puinhoop. Gelukkig zijn er steeds de vele handen van schoonmaakbedrijf Laurenty die alles snel weten om te toveren tot een propere locatie. “We zijn een bedrijf met meer dan 5000 klanten en 4000 medewerkers. Vanuit Wallonië zijn we naar Vlaanderen doorgegroeid. En vanuit die strategie is KV Oostende voor ons ook een belangrijke speler,” verklaart Yves De Waele de strategie van Laurenty.

“We staan in voor het dagelijks onderhoud van 5 miljoen m² lokalen. Via het businessnetwerk van KV Oostende zijn er al heel wat nieuwe klanten tot bij ons geraakt. Logisch dus dat wij hier aan boord blijven.”

Patrick Orlans, Algemeen Directeur: “Het is niet evident om een echt goeie poetsfirma te vinden, maar het engagement en de correctheid in service bij Laurenty zijn werkelijk echt top. Wij hopen hen, voor hun loyauteit, nog veel nieuwe klanten te kunnen aanbrengen. Dat is onze sterkte. Met Laurenty gaan we ook straks weer voor een propere Versluys Arena.”

Comments are closed.