Ook Alsan verder in zee met KVO

“Enjoy Bathing, Cooking & Energy”. Wie heeft deze slogan nog niet gehoord? Ze passeert regelmatig op TV en radio én elke thuiswedstrijd in de Versluys Arena. Het is de slagzin van Alsan, de firma die al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de wereld van badkamers, keukens en energievoorziening. We zijn dan ook blij om te melden dat een bedrijf met zoveel ervaring ook volgend seizoen als shirtsponsor verder in zee gaat met KVO.

Chris Valcke, Sales Manager Alsan:
“Vorig seizoen waren we al enthousiast om als nieuwe shirtsponsor naar buiten te mogen treden en dat enthousiasme is alleen maar toegenomen. De keuze voor KV Oostende is dan ook niet zomaar lukraak gemaakt. Wij hebben hetzelfde DNA. Genieten is de kernwaarde van ons bedrijf en afgelopen seizoen hebben we mogen ervaren dat dit op KVO niet anders is. De dynamiek, passie, energie en gedrevenheid van deze club is bewonderingswaardig en daar staan wij volledig achter. Als trotse sponsor zijn we dankbaar om deel te mogen uitmaken de KVO-familie. Volgend seizoen willen we samen verder scoren met een hoog Enjoy-gehalte!”

Alsan koos er vorig seizoen al voor om bij KV Oostende in de spits te lopen bij de belangrijkste shirtsponsors. Op bijna elke foto, tijdens bijna elk interview komt het bedrijfslogo nadrukkelijk in beeld.
Chris Valcke: “De kustregio is een belangrijke afzetmarkt voor Alsan. Vooral de aanwezigheid van de vele projectontwikkelaars die zich richten op zeer kwalitatieve realisaties, is een extra troef. ALSAN kan voor hen een perfecte match zijn voor zowel de inrichting van het interieur als bij de perfecte regeling van het temperatuurcomfort in hun appartementen of woningen. Het spreekt dan ook voor zich dat de visibiliteit die wij via KVO creëren, een absolute meerwaarde is.”

Wie kiest voor ALSAN kan terecht in één van de 6 showrooms die je vindt over heel Vlaanderen. Voorlopig zijn er nog geen in onze provincie, maar een uitstap naar één van hun showrooms is meer dan de moeite waard, omdat u er ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsmaterialen vindt.

Patrick Orlans, CEO van KV Oostende: “ We zijn oprecht gelukkig dat een belangrijke speler uit die sector voor KVO kiest en we zijn ervan overtuigd dat we hun naamsbekendheid al enorm hebben versterkt én dat we dat ook zullen blijven doen. We hopen dat we volgend seizoen ook ‘alsan’ zullen scoren want dat zou betekenen dat we hoog zullen eindigen.”

Al meer dan 50 jaar deelt Alsan met zijn klanten de uitzonderlijke ervaring in de wereld van Bathing, Cooking & Energy, all-in one. Het bedrijf brengt 120 zeer vakbekwame specialisten aan de aftrap om uw droomproject van A tot Z te realiseren. Ze dragen daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie van het hele verkoopproces. Na een één-tweetje met een gekwalificeerde installateur of installatiebedrijf, kunt u zorgeloos genieten van een heerlijk badje in een stijlvolle badkamer of voor u het weet staat u in ware Meus-stijl te koken in een keuken waar u alle topmaterialen bij de hand hebt.

Kom naar de opendeurdagen van alsan!

Comments are closed.