Energiepartner Elindus verder in zee met KVO

Leverancier Elindus geeft ook volgend seizoen energie aan KVO. Elindus gaat sinds vorig seizoen door het leven als ‘Centurion partner’ en ook volgend seizoen gaat de energieleverancier uit Kortrijk een verder engagement aan. “Hopelijk slaat de vonk ook over op de spelersgroep;” aldus CEO Toreno Noreilde.

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met KVO,” zo vervolgt Toreno. “Bij KVO is het steeds mogelijk om op een creatieve manier de aandacht van de mensen te trekken. Denk maar aan de geslaagde kerstactie waarbij fans originele foto’s moesten insturen. Dankzij die actie kregen we toen van KVO zelfs een welverdiende Willems Award. De manier waarop KVO met sponsors omgaat, is uniek. Ze denken echt mee met de te plannen campagnes.”

Elindus denkt creatief na over sportsponsoring en wij kunnen hen helpen de business te verruimen. Dan spreken we van een ‘perfect match’,” aldus Patrick Orlans.

Als Belgische energieleverancier begeleidt Elindus ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun correcte energiebehoefte. Dat is waar Elindus al sinds de oprichting in 2012 voor staat.

Comments are closed.