KVO en Wim De Meyer nemen afscheid van elkaar

Nu de laatste thuiswedstrijd van het seizoen erop zit, besliste Wim De Meyer (47) om afscheid te nemen van KV Oostende. Wim was 5 jaar lang stadionomroeper bij KVO en de voorbije jaren ook actief als communicatiemanager.

Wim De Meyer: “Het zijn vijf fantastische jaren geweest met een geweldig team aan medewerkers en vol mooie herinneringen aan deze club. Ik wil iedereen bedanken – de club, de medewerkers, fans, spelers, collega’s… – voor alle steun die ik de voorbije jaren kreeg. Mijn professionele carrière krijgt een andere wending, maar ik heb hier ontzettend graag gewerkt. KVO is uniek in het Belgische voetbal en ik ben ervan overtuigd dat dit zo zal blijven.“
Patrick Orlans: “Wim was bekend en gerespecteerd bij zowel fans als partners van KVO. Iedereen was overtuigd van zijn professionele ingesteldheid en manier van werken. We willen hem bedanken en wensen hem alle succes toe in zijn verdere loopbaan.”

Comments are closed.