Advenso nieuwe shirtsponsor bij KV Oostende

De Jabbeekse onderneming Advenso wordt volgend seizoen shirtsponsor bij KV Oostende. De installateur van zonnepanelen krijgt een plaats onderaan op de rugzijde van het KVO-shirt. Advenso is ook één van de voortrekkers in het recent aangekondigde groene energieproject in de Versluys Arena, waarbij fans via crowdfunding aandelen kunnen kopen van de coöperatieve KVO’lt die zonnepanelen plaatst op het dak van het KVO-stadion. “We willen vooral werken aan onze naamsbekendheid en het KVO-netwerk benutten als hefboom voor onze business”, zegt Ludovic Vigneron van Advenso.

Volgend seizoen wil iedereen bij KV Oostende een team zien voetballen, dat bruist van de energie en de inzet. Aan onze partners zal het zeker niet gelegen hebben, want volgend seizoen krijgen de spelers letterlijk een duwtje in rug dankzij Advenso uit Jabbeke.

De specialist in de installatie van zonnepanelen ondertekende een contract als shirtsponsor en geeft daarmee aan dat het gelooft in de daadkracht van het vernieuwde bestuur en de toekomst van de club. “We zijn een beetje zoals KV Oostende,” meent CEO Ludovic Vigneron. “Wij kwamen 12 jaar geleden op de markt tussen de grote jongens. In volle bloeiperiode van de zonnepanelen-hype. We hebben keihard gewerkt om te komen waar we nu staan. Veel concurrenten van destijds hebben de crisis niet overleefd, maar wij zijn heel gestaag en met een duidelijke visie blijven doorgroeien. En op dit moment hebben we als betrouwbare partner projecten lopen over heel Vlaanderen. Van de sporthal van Jabbeke, tot het zwembad van Eeklo. Overheidsgebouwen, bedrijven, maar ook veel privé-projecten.”

Marketing manager Tine De Groote juicht de komst van een partner zoals Advenso toe. “Dit is een nationale speler geworden, met een sterke regionale verankering. Het is bewonderenswaardig om te zien dat hardwerkende mensen een dergelijk bedrijf kunnen uit de grond stampen en dan voetbalsponsoring benutten om the next level te bereiken met hun onderneming. Dit is een duurzame onderneming, met waardevolle mensen, kwaliteitsvolle producten en een gezonde visie.”

‘Advenso geeft je energie’ is de slogan van het bedrijf. Het Jabbeekse ondernemerskoppel dat aan de wieg van Advenso stond (Ludovic Vigneron & Sandy Hullebus), hoopt dat KV Oostende hun zaak nu zelf ook een extra boost kan geven. Samen met Zero Emission Solutions & KVO zijn ze de drijvende kracht achter het zonnepanelen-project in de Versluys Arena. Een project dat gerealiseerd wordt met de inbreng van veel fans en gewone Oostendenaars die geloven in het terugverdienmodel van zonne-energie. (Lees hier meer over hoe je aandeelhouder kan worden)


“We zijn als bedrijf eigenlijk van alle markten thuis. De voorbije jaren hebben we een specifiek Advenso-zonnepaneel ontwikkelt dat zorgt voor maximaal rendement voor onze klant”, vertelt Sandy Hullebus. “Via KV Oostende willen we ons marktaandeel bij onze particuliere klanten nog verhogen én mikken we tegelijk op de vele bedrijven uit de Beach Business Club die ook wel nadenken over de waarde van groene energie voor hun business. Daardoor zitten we in een win-win situatie.”

Patrick Orlans, CEO van KV Oostende, is trots dat een onderneming uit de buurt de stap naar shirtsponsoring durft te zetten. “Wij voelen dat deze mensen oprecht een hart voor KV Oostende hebben. Ze waren al supporter en hebben nu goed nagedacht over de volgende stap. Hun naamsbekendheid zal ongetwijfeld toenemen, nu ze op onze shirts te zien zullen zijn. Zeker als onze prestaties volgend seizoen beter zullen zijn onder onze nieuwe Noorse coach.”

Bedankt en welkom Advenso!

Hebt u ook interesse in zonnepanelen op uw dak thuis, vraag dan hier meer info.

Comments are closed.