KVO behaalt licentie 2019-2020

Zoals vorige week al aangekondigd, heeft KVO zijn Belgische én Europese licentie gekregen voor het seizoen 2019-2020.

Dat betekent dat KVO ook volgend seizoen zeker in de Pro League speelt. “We waren er eigenlijk gerust in,” aldus CEO Patrick Orlans. “Vorige week moesten we nog extra uitleg verschaffen, maar op 3.45 minuten was dat geklonken. We hadden er dus alle vertrouwen in en vandaag blijkt dat dat terecht is. Nu kunnen we in alle sereniteit verder werken naar volgend seizoen toe. Een seizoen waarin we absoluut beter voor de dag willen én moeten komen. In die optiek zijn we alvast ook druk bezig met het trainersdossier. Ten laatste eind april willen we daaromtrent uitsluitsel hebben. Maar laat ons nu eerst nog een mooi einde breien aan het huidige seizoen. Als we een puntje kunnen halen op STVV doen we volop mee in onze poule. Volgende week maandag starten we dan met onze verlengingsperiode voor abonnees. Ik hoop dat onze supporters ons trouw blijven, óók na een moeilijk seizoen. We willen in alle eenvoud bouwen aan een competitieve ploeg zodat we volgend seizoen weer mooie wedstrijden zien in de Versluys Arena.”

Nu nog hopen dat we de komende weken vuurwerk krijgen in Play-Off 2 en -wie weet- alsnog een spannende ontknoping van het seizoen krijgen.

Via deze weg willen we de medewerkers en het team rond secretaris André Catellion en CFO Wim Dezutter bedanken. Zij hebben zich de voorbije maanden keihard ingezet om van dit licentiedossier een succesvolle operatie te maken!

Comments are closed.