Duiding in zaak ‘Propere Handen’: “Alle vertrouwen in”

Naar aanleiding van een nieuw artikel over het dossier ‘Propere Handen’ in de krant Het Nieuwsblad vandaag, wil KV Oostende vooral naar zijn supporters en partners/sponsors snel duidelijkheid scheppen.
Het is jammer dat de krant de naam van onze club zo uitdrukkelijk meeneemt in de titels. De club is er immers van overtuigd dat ons niets ten laste kan worden gelegd.
Zoals we destijds meteen ook hebben gecommuniceerd, kreeg KV Oostende een kort bezoek van de speurders bij de start van het onderzoek in de zaak.

Ze vroegen enkel documenten op uit het transferdossier van Adam Marusic, waarbij Dejan Veljkovic handelde in opdracht van de eigenlijke makelaar Mateja Kezman.
KV Oostende heeft toen een aantal opgevraagde facturen aan het parket bezorgd. Het gaat om klassieke en correct betaalde facturen voor geleverde diensten (met omschrijving – begeleiding transfer Adam Marusic), net zoals we die ook dagelijks van verschillende
andere leveranciers krijgen. De club heeft bijgevolg in deze zaak naar eer en geweten gehandeld, op een integer, verantwoordelijke manier.
KVO heeft er alle vertrouwen in dat dit ook duidelijk uit het onderzoek zal blijken.

Intussen stoomt Gert Verheyen zijn team klaar voor de belangrijke wedstrijd van komende zaterdag tegen Waasland Beveren.
Het wordt een blij weerzien met ex-coach Adnan Custovic, die een aantal mooie jaren beleefde in de Versluys Arena.
Deze week wordt nog telkens in de voormiddag getraind op de Schorre (om 10u30), vrijdag in de namiddag (14u30).

Vanmiddag trekken onze A-kern-spelers Jelle Bataille en Robbie D’Haese naar het jeugdcomplex voor de KVO-Talent Day.
Jonge spelers krijgen er de kans om tijdens selectietrainingen hun talent te showen aan enkele KVO-coaches.
Jelle en Robbie zullen elke aanwezige speler blij maken met een foto en een handtekening.

Comments are closed.