Een workshop in de kleedkamer van KV Oostende? Ontdek snel deze nieuwe, unieke eventlocatie in Oostende

Zondag zit de Versluys Arena nokvol voor de komst van landskampioen Club Brugge. Maar de Versluys Arena van KV Oostende is zoveel meer dan een zomaar een voetbalstadion. Het is een perfecte en volledig uitgeruste eventlocatie voor al uw feesten, seminaries, presentaties, workshops, bijeenkomsten, noem maar op.

Scoor met uw bedrijf!

Laat uw klanten en personeel voor u juichen, speel een echte thuismatch met uw event in een unieke, moderne, sportieve en zakelijke locatie. Wij verwelkomen u graag om te feesten, werken, vergaderen, ontspannen, eten en drinken.

Ontdek alle mogelijkheden van deze inspirerende omgeving op onze gloednieuwe website: www.versluysarenaevents.be. Wandel door de ruimtes dankzij onze virtuele tour, bekijk alle beschikbare accommodatie en vraag meteen een offerte…

Surf naar www.versluysarenaevents.be en wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Deze nieuwe website is bovendien mooie realisatie van onze eigen medewerker Jonah Mouton – JM Profile (jonah@kvo.be).

Comments are closed.