Business-partners van KV Oostende krijgen primeur op State of ’t Wèreldploegsje 2019

Wel, ik presenteer jullie vanavond in primeur graag een nieuwe speler. Een harde, scherpe verdediger uit de Noorse competitie, Amin Nouri.” Het was sportief directeur Hugo Broos die de eer had om met nieuws te mogen uitpakken op de traditionele Nieuwjaarsreceptie van KV Oostende. 350 ondernemers of businesspartners van KV Oostende genoten van een gesmaakte ‘State of ’t Wèreldploegsje’ in de Versluys Arena. Het werd een entertainende avond samen met de spelers en technische staf van KV Oostende

Het is een jaarlijkse gewoonte geworden in de eerste weken van januari. Dan nodigt KV Oostende zijn belangrijkste stakeholders uit de Beach Business Club uit voor een soort State of the Union van de kustploeg. Welke weg heeft de club afgelegd en wat is de toekomst van KVO? Net zoals de voorbije jaren waren bijna 350 genodigden te gast op deze Nieuwjaarsreceptie.

De genodigden kregen een warm onthaal door onze spelers, gingen met hen op de foto en klonken met een glas Nicolas Feuillatte Champagne om in de sfeer te komen.

Voorzitter Peter Callant opende de avond met een terugblik op zijn eerste jaar voorzitterschap en garandeerde dat de cruiseliner KV Oostende ook in de toekomst een behouden vaart zou kennen. “We werken nog veel gestructureerder, met een open communicatie over alle domeinen binnen de club heen. En dat maakt ons sterk. Het is uiteraard wel zo dat we veel nauwgezetter het budget van de club bewaken en de tering naar de nering zetten, maar dat betekent niet dat KV Oostende geen mogelijkheden meer zou hebben. We gaan ons gericht blijven versterken en blijven ambitie tonen.”

Gert Verheyen: “Bijzonder blij met wat ik zie”

En dat mocht Sportief Directeur Hugo Broos daarna meteen ook bewijzen, want in primeur presenteerde hij het publiek de nieuwste aanwinst van KV Oostende, Amin Nouri. Deze 29-jarige Noor speelde bijna 200 wedstrijden in de Noorse Elite-klasse en komt als vervanger voor Brecht Capon. Onze vaste rechtsachter is door een armbreuk uit tot aan de play-offs. “Amin is een beetje een type Marusic volgens de mensen die hem kennen,” weet Hugo Broos.

Meteen een extra troef dus voor coach Gert Verheyen, die het publiek meegaf dat hij bijzonder tevreden was met wat de jongens op stage lieten zien. “En ook vandaag op training hier in Oostende hebben ze die lijn doorgetrokken.” Hoopgevend dus voor de wedstrijd tegen Moeskroen.

“Anders sponsoren bij KVO”

Tussendoor zagen de aanwezigen ook enkele live-interviews passeren op het grote scherm, want persverantwoordelijke Bram Keirsebilck zat in de spelersloge van de zaal. Ras-entertainer Filip D’Haeze zong tussendoor ‘Angels’ en marketing manager Tine De Groote had het over ‘Anders sponsoren bij KV Oostende. “De tijd waarin sponsors zomaar geld geven aan een club voor wat publiciteit of een diner is al lang voorbij. Wij gaan met onze partners een dimensie hoger en kijken hoe we hun merk/product nog dichter bij de klant kunnen brengen via activaties en dergelijke. Bovendien brengen we ze samen in verschillende businesscorners om hun netwerk nog te versterken.” (zie onder).

Het slotwoord was voor CEO Patrick Orlans, die trots terugblikte op de trip van het voorbije jaar, over een iets ruigere zee. “We hielden stand en daar heeft iedereen hard aan meegewerkt. Maar dat is voorbij, de rust is terug. We varen 2019 binnen op een 12de plaats en een halve finale in de beker. En met een stabiele club! 16 miljoen keer bedankt, jullie allemaal, voor het budget dat jullie telkens opnieuw samenbrengen.”

Na zijn korte State of ’t Wèreldploegsje kwam Patrick Orlans nog met verrassend nieuws. In mei 2020 vertrekt KV Oostende met zijn business-partners op cruise naar de Middellandse Zee, dankzij partner TUI. Het eerste ticket is al de deur uit, want ex-jeugdvoorzitter Willy Verhaeghe won de hoofdprijs in de community-tombola.

Rond middernacht doofde het licht in de Versluys Arena. Iedereen voelde dat het nog steeds goed zit bij KV Oostende. Met een fles Champagne en een kersvers KVO-jaarboek in de hand trokken de genodigden met de glimlach naar huis, na een boeiende en gevarieerde avond en een bijzonder lekker buffet van de Feestarchitect.

En nu winnen in Moeskroen en strijden om de beker!

UPCOMING EVENTS:

Bent u al ingeschreven voor de volgende KVO events? Klik op de bijgaande links:

Vrijdag lanceert KVO een totaal nieuwe website over de Versluys Arena, een originele feest- en eventlocatie. Check vanaf vrijdag op www.versluysarenaevents.be

Comments are closed.