Project in de kijker: Rode Neuzen dag

Ook dit jaar steunt KV Oostende opnieuw Rode Neuzen dag. Specifiek richten ze zich dit jaar op het mentaal welzijn van jongeren en leerkrachten op school.

2 jaar geleden werd mede dankzij de steun van Rode Neuzen dag het OverKop-huis opgericht in Oostende. In het OverKop-huis kan je als jongere tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp zonder een label opgeplakt te krijgen.

KV Oostende verkoopt Rode neuzen in de fanshop om geld in te zamelen voor dit project en zo hun steentje bij te dragen. Wil je meer te weten komen over Rode Neuzen dag? Surf dan naar: www.rodeneuzendag.be of neem contact op met onze Community manager Diego Rosseel!

Comments are closed.