Nieuw oefencomplex op de Schorre

Begin januari start KVO met de bouw van een multifunctioneel oefencomplex op de Schorre. Het gebouw wordt opgetrokken waar nu de kleedkamers van de beloften zijn. Het gebouw wordt gezet door Willy Naessens Group en zal ongeveer één miljoen euro kosten. Normaal gezien wordt het in gebruik genomen tijdens de voorbereiding op komend seizoen.

“We financieren het gebouw met eigen middelen, maar Stad Oostende staat in eerste instantie in voor een renteloze lening van één miljoen euro,” zo vertelt Algemeen Directeur Patrick Orlans. “We zijn de stad dan ook dankbaar voor hun medewerking want een nieuw oefencomplex was echt wel een must voor de verdere groei van onze club. De bouw van dit nieuw complex toont aan dat we razend ambitieus blijven.”

Het nieuwe oefencomplex, dat 54 meter lang en 12 meter breed zal zijn en twee verdiepingen zal tellen, zal volgende ruimtes huisvesten:

  • Kleedkamers;
  • Fitnesszaal;
  • Medisch kabinet;
  • Wasserette;
  • Slaapplaatsen;
  • Kunstgrasveld;
  • Presentatieruimte.

Comments are closed.