DSM twee jaar langer partner van KV Oostende

Als je als KVO-fan overweegt om een nieuwe keuken te installeren, loop dan zeker langs in de grootste keukenshowroom van Oostende en omstreken… bij DSM in de Torhoutsesteenweg. “Waarom?”, horen we sommigen nu al vragen? Simpel! DSM is een bedrijf met het juiste #KVODNA en verlengde zonet het partnership voor twee seizoenen, dus doen wij als KVO-familie graag iets terug. “We delen dezelfde waarden als KV Oostende. We kiezen voor de familiale aanpak, gaan tot het uiterste voor onze klanten, willen experten zijn in ons vakdomein en scoren om mensen gelukkig te maken”, zegt Koen De Schepper van DSM.

Wie kent de naam niet?! DSM Keukens heeft het ruimste aanbod aan kwalitatieve keukens in Vlaanderen, dit met meer dan 50 keukens per toonzaal! Met 12 vestigingen vind je hen zowat overal in elke provincie en sinds kort zelfs ook in Wallonië. Enkele maanden geleden opende DSM Keukens immers een winkel in Namen. Het familiebedrijf is al vele jaren lang een absolute topspeler in hun sector. “We kunnen er prat op gaan dat we onze klanten de grootste toonzalen van Vlaanderen kunnen aanbieden, met het ruimste assortiment aan kwaliteitsvolle keukens voor elk budget”, begint Koen De Schepper zijn verhaal.

De zaakvoerder van DSM Keukens is een echte voetbalfan. Hij richtte zelfs zijn eigen voetbalclub op  in de buurt van Nevele, maar komt bijzonder graag naar de Versluys Arena. Enkele jaren geleden al geraakte hij gecharmeerd door KV Oostende. “Aangezien we een filiaal in Oostende hebben, vonden we het initieel belangrijk om hier aanwezig te zijn. Maar we zijn wel verliefd geworden op KVO. De passie die hier heerst, is dezelfde als de passie die we hebben voor keukens. De gedrevenheid binnen de club weerspiegelt de drive waarmee wij keukens bouwen en de mensen proberen te bedienen. En het professionalisme van de club past perfect bij alles wat wij nastreven van onthaal van klanten tot bij de dienst na verkoop”, weet De Schepper.

Patrick Orlans, CEO van KV Oostende, is DSM Keukens dankbaar voor de steun die KVO krijgt. “DSM Keukens is een partner van het eerste uur. Bovendien is het ook één van de meest creatieve en inventieve partners in alles wat ze doen. Hun stand op de fandag, hun betrokkenheid bij de club op social media… Ze doen veel om onze fans te bereiken. En zo heb je ’t graag als club. Zo versterken we elkaar. Dat ze het vertrouwen behouden in de nieuwe weg die we zijn ingeslagen, getuigt van klasse. Dit familiebedrijf weet waar het mee bezig is.”

En dus zeggen we bedankt DSM Keukens! Welkom in de Versluys Arena voor de komende twee seizoenen.

Comments are closed.