Elindus wordt Centurion partner

Twee weken vóór de competitiestart valt er zowel sportief als extra-sportief goed nieuws te rapen. Op sportief vlak is de selectie zo goed als compleet en gisteren wonnen we tijdens onze eerste serieuze test met 2-0 van de Israëlische subtopper Hapoel Haifa.

Maar ook extra-sportief loopt alles op wieltjes. Heel wat sponsors verlengden hun verbintenis al en nu kunnen we met blijheid aankondigen dat onze energiepartner Elindus zijn overeenkomst niet alleen heeft verlengd, maar ook geüpgrade. Elindus blijft KVO en gaat nu door het leven als ‘Centurion partner’, wat inhoudt dat beide partijen een nog groter engagement aangaan dan voorheen. “Samen met KVO organiseerden we enkele zéér geslaagde acties, denk maar aan de kerstactie waarbij fans originele foto’s moesten insturen,” aldus Toreno Noreilde, CEO van Elindus. “Dankzij die actie kregen we van KVO zelfs een Willems Award. De manier waarop KVO met sponsors omgaat, is uniek. Ze denken echt mee over de te plannen campagnes.”
“Wij zijn een groeiclub, Elindus is een groeibedrijf en dat past fantastisch samen,” zo vult Algemeen Directeur Patrick Orlans aan. “Ze denken creatief over sportsponsoring en wij kunnen hen helpen hun business te verruimen. Dan spreken we van een perfect match.”

Elindus zorgt voor een extra zuinige energiefactuur, berekenen voor uw onderneming wat het meest voordelige tariefplan is en zijn continu met het verbruik van uw bedrijf begaan. Dat is waar Elindus al sinds de oprichting in 2012 voor staat.

Comments are closed.