Ploegfoto met onze toppartners

Vanavond speelt KV Oostende zijn tweede oefenmatch van het nieuwe seizoen. Gert Verheyen trekt met zijn team naar FC Mandel United, de fusieploeg van Izegem en Ingelmunster. De club miste afgelopen seizoen maar net de promotie naar de eerste amateurliga en speelde afgelopen week nog tegen KV Kortrijk (0-2). Het wordt dus opnieuw een stevige test, na een zware eerste week voorbereiding. Zondag vertrekt de groep dan op stage naar Renesse (Zeeland, Nederland), waar twee oefenwedstrijden worden gespeeld.

Het zijn drukke tijden voor spelers en staf na de eerste week van het nieuwe seizoen. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de stage, de nieuwe uitrustingen zijn binnen en tussen alle trainingen door, moeten ook nog eens teamfoto’s genomen worden.
Donderdag verzamelde de volledige selectie van coach Verheyen samen met de 60 toppartners van KV Oostende op de zeedijk aan het Kursaal. Na een aperitief in het nieuwe restaurant Kurso trok iedereen naar het strand voor de nieuwe teamfoto, de foto’s met sponsors en de individuele spelersfoto’s.
Op de dijk troepte intussen veel volk samen voor deze primeur. Een nieuwe uitrusting in groen, rood en geel die terug verwijst naar de eerste periode in eersteklasse.
Een bewuste keuze om terug te gaan naar de basis, ook al omdat we merkten dat het de wens was van heel veel supporters.

De rest van de foto’s kan je hier bekijken: Fotoshoot top60

Comments are closed.