Thermae Palace & KV Oostende blijven partners!

Op zondag 8 juli organiseert KV Oostende opnieuw zijn jaarlijkse fandag op de zeedijk in Oostende. Uitvalsbasis voor spelers en medewerkers die dag blijft natuurlijk het Thermae Palace, al jarenlang trouwe partner bij KV Oostende. Ook het komende seizoen blijven Mark Vanmoerkerke, eigenaar van het Thermae Palace, en Bart Wallaeys, directeur van het hotel, achter het vernieuwde KV Oostende staan. Afgelopen week verlengden ze hun partnership tijdens een onderhoud met Patrick Orlans, de CEO van KV Oostende.

Het Thermae Palace en de bijhorende gaanderijen blijven een iconische landmark voor Oostende. Het gebouw straalt klasse en grandeur uit en domineert het beeld van de kustlijn van de stad. Voor toeristen is het hotel een uitstekende uitvalsbasis. Wie lekker wil gaan eten in een stijlvol kader, kan terecht in de Brasserie Albert, met zicht op zee.

Voor KV Oostende is het statige hotel een belangrijke ontmoetingsplaats voor meetings met partners, businessavonden en spelerslunches op dagen zoals de fandag.
“We liggen net tegenover de Wellington renbaan met de golfcourse, naast het zwembad van de stad, op een boogscheut van de Versluys Dôme en de Versluys Arena. Iedereen kent mijn voorgeschiedenis en band met de sport in deze fantastische stad. Daarom engageren we ons ook komend seizoen graag opnieuw bij KV Oostende,” zegt eigenaar Mark Vanmoerkerke.

De hoteleigenaar en directeur geloven ook in het vernieuwde KV Oostende. “Onlangs kwam sportief directeur Hugo Broos hier eten. Een zeer aimabele man, recht door zee en correct. Hij zal een meerwaarde zijn voor KVO! En Patrick Orlans kennen we al langer, als hij commercieel zijn schouders onder iets zet, dan kan je zeker zijn van succes. Hij verstaat als geen ander de kunst om ondernemers samen te brengen en ze zaken te laten doen,” weet Bart Wallaeys.

Vanmoerkerke sluit zich daar volmondig bij aan: “We dachten dat we in moeilijke tijden KVO een hart onder de riem moesten steken, maar kijk eens wat Patrick Orlans en de nieuwe voorzitter, Peter Callant, in 5 maanden tijd hebben op poten gezet. De continuïteit binnen KVO 3.0 lijkt helemaal verzekerd. Wij blijven graag de gastheer voor de KVO-community.”

KVO – CEO Patrick Orlans vindt de aanwezigheid van Thermae Palace in de Versluys Arena bijzonder belangrijk voor de lokale verankering van de club. “Dat is toch waar we op mikken. De Oostendse ondernemers moeten zich achter ons project scharen. Niet alleen uit sympathie, maar vooral omdat hier zaken kunnen gedaan worden in een uniek kader. Als een grote meneer zoals Mark Vanmoerkerke zich hierover enthousiast toont, dan is dat toch een mooi gebaar. We zijn Thermae Palace ontzettend dankbaar. We delen hetzelfde DNA… we willen top zijn door hard te werken en de mensen iets te bieden.”

Welkom Thermae Palace

#ThermaePalaceBlijftKVO
#KVODNA

Comments are closed.