Depora opent de deur voor nieuw seizoen KV Oostende

Schrijnwerkerij Depora uit Bredene blijft ook in het seizoen 2018-2019 trouw aan KV Oostende. De specialist in deuren, poorten en ramen verlengde het partnershipcontract met onze sales medewerker Nadia Vanlaere voor een extra jaartje. “Wij ademen KV Oostende en komen sinds jaar en dag supporteren voor KVO. We zijn blij te horen dat de club weer naar de vaste waarden wil grijpen met kwalitatief voetbal, mentaliteit, werklust. Dat zijn de eigenschappen waar we ook bij Depora op hameren,” aldus Denis Desmet van Depora.

Depora is een begrip in de ruime regio in Oostende. Het familiale bedrijf heeft zijn uitvalsbasis in Bredene, waar je in de toonzaal een ruime waaier aan deuren, ramen en poorten kunt kiezen. De familie Desmet, eigenaars van Depora, hebben een hart voor KV Oostende. “Ikzelf en mijn broer hebben nooit een andere club gekend dan KV,” zegt zaakvoerder Denis Desmet. “Mijn zoon Jens stond zelfs mee aan de basis van de Kustboys destijds. De stap naar sponsoring is dan voor een zelfstandig ondernemer niet altijd even evident, maar we wilden op deze manier ons steentje bijdragen om de club succesvol te maken.”

Intussen is Depora als bedrijf én als KVO-partner uitgegroeid tot een ‘topper’. Je ziet hun publiciteit overal opduiken, Depora zorgde ook voor sfeeracties in de tribunes het voorbije seizoen en is altijd aanwezig op businessavonden van KV Oostende.
“Het is een beetje investeren als je partner bent, maar bij het KVO-publiek zijn we intussen goed gekend, zodat we return beginnen te ervaren. Onze stand op de fandag was bijvoorbeeld een succes. In de business-ruimte ontmoeten we andere partners en ook daar vloeit werk uit voort.”

Patrick Orlans is trots dat een partner zoals Depora verlengt. ”Dat is ook waar KV Oostende voor staat, die lokale verankering met bedrijven van hier. De familie Desmet zijn allemaal mensen met een gigantisch grote bezieling voor KV Oostende. Naast hun fantastische zaak leven ze ook voor het Oostendse voetbal. Elke fan zou aan hen moeten denken als ze bijvoorbeeld een nieuwe poort moeten steken. We zijn hen dankbaar voor de steun die we krijgen.”

Depora heeft het #KVODNA!

Bedankt Depora

Comments are closed.