Carro-Bel & Devafloor hebben het KVO-DNA en verlengen hun contract!

Met de voorstelling van Gert Verheyen en Franky Van der Elst had KV Oostende vanochtend al goed nieuws te vertellen, maar vanmiddag kwam daar ook de contractverlenging bij van onze partners Carro-Bel en Devafloor. De specialist voor alle chapewerken, vloerisolatie, pleisterwerken en vloerafwerking ondertekende een nieuwe overeenkomst bij KVO voor volgend seizoen. En ook de producent van industriële gietvloeren, Devafloor, doet er minstens een jaartje bij. “Wat we terugvinden bij KV Oostende zijn waarden die bij ons bedrijf passen. We delen hetzelfde DNA,” meent Eddy Nerinckx, CEO van Carro-Bel.

Carro-Bel leerde KV Oostende kennen bij de bouw van de Versluys Arena. Het bedrijf uit Ternat, dat in 1994 werd opgericht door Jimmy De Breucker, is marktleider in chapewerken en isolatievloeren, maar weet ook wel raad met pleisterwerken en gepolierde betonvloeren. “We verzorgen intussen alle afwerking van A tot Z na de technieken. Zowel particulieren, alsook zelfstandigen, architecten en aannemers behoren tot ons cliënteel,” vertelt Nerinckx. “In het stadion van KV Oostende heeft Bouwgroep Versluys ons geëngageerd voor alle chapewerken. Daardoor is de Versluys Arena ook een beetje van ‘ons’ geworden, in die zin wat we ons hier ontzettend thuis voelen.”

Carro-Bel kwam elke thuiswedstrijd met klanten en relaties naar Oostende en dat is hen bijzonder goed bevallen. “Uiteraard gaan we ook naar andere clubs, want als (inter)nationale speler hebben we over heel België wel contacten. ALs we Maar wat je hier in Oostende vindt, is toch wel iets uniek. Onze gasten amuseren zich ongelofelijk, het eten is er superlekker en de afterparty is onevenaarbaar, winnen of niet. En wat meer is, hier doen we echt business. De manier waarop de sales bij KV Oostende werken, genereert voor ons nieuwe klanten, nieuwe contacten. Deze club past helemaal binnen onze bedrijfswaarden. Work hard, play hard, met een juiste mentaliteit. We organiseren straks ontmoetingen met architecten, studiebureaus in de Versluys Arena binnen de KVO-Bouwcorner. Ook dat biedt ons een meerwaarde.”

Eenzelfde geluid bij Bob Van Thielen van Devafloor en -het pas opgestartte bedrijf- Epoxyfloor. “Je ontmoet veel interessante, zakelijke contacten in de Versluys Arena, waarmee je direct van gedachten kunt wisselen. Het netwerk binnen KVO versterkt de commerciële mogelijkheden van alle betrokken partners. Bovendien is het gewoon bijzonder aangenaam om naar KVO te komen. Iedereen, elke medewerker, onthaalt ons altijd supervriendelijk.”

Patrick Orlans, CEO van KVO, bedankt beide grote spelers voor de verlenging van hun contract. “Iedereen had het er altijd over dat sponsors zouden wegblijven. Maar niets is minder waar, we blijven onze target van 9 tot 11 miljoen euro commerciële inkomsten behouden. Dat betekent dat zowat alle partners blijven geloven in de mogelijkheden van KV Oostende. Carro-Bel en Devafloor zijn daarbij twee bedrijven met internationale uitstraling en net dat maakt ons zo trots. Ze waren al sponsor en worden nu 50-tonners!”

Bedankt Carro-Bel en Devafloor. Zij hebben het #KVODNA!

Comments are closed.