Economisch huis blijft KVO

De voorbije weken ondertekenden heel veel partners van KV Oostende het ‘Ik Blijf KVO’-charter. Ook Brecht Capon is met zijn contractverlenging een belangrijke pion die zijn vertrouwen in de club heeft bevestigd. En de komende dagen en weken zullen nog wel een aantal nieuwe gezichten op het toneel verschijnen die de ploeg voor volgend seizoen zullen versterken. Maar vandaag zegt nog een belangrijke partner trots ‘Ik Blijf KVO’, … het Economisch Huis Oostende.

Gunther Vanpraet is afgevaardigd bestuurder van het Economisch Huis Oostende. Hij is een basketfan, maar ontdekte ook de kracht van het eersteklassevoetbal in de Versluys Arena. Hij engageerde zich met het Economisch Huis om de business-community van de club te ondersteunen. “Onze organisatie wil, naast het ondersteunen van ondernemers, de match maken tussen kandidaat werknemer en werkgever. Sinds sept. ’16 is het Economisch Huis actief bezig met een tewerkstellingsproject. Na 1 jaar vonden ruim 120 personen een duurzame job. En dat is een mooie zaak. In de Versluys Arena vinden we beide partijen terug, bijzonder veel interessante ondernemers én -onder de supporters- potentiële werkkrachten. Daarom vinden we het belangrijk om bij KVO aanwezig te zijn”, vertelt Gunther Vanpraet.

Het Economisch Huis helpt KV Oostende trouwens ook in de zoektocht naar ondernemingen die de club willen versterken als partner. Algemeen Directeur Patrick Orlans van KVO: “Binnenkort starten we bijvoorbeeld een actie op die gericht is naar de Oostendse Middenstand. We willen de kleine ondernemingen en de lokale handelaars ook in de Versluys Arena krijgen. In zo’n projecten betekent het Economisch Huis bijzonder veel voor ons. We zijn dus enorm opgetogen dat ze erbij blijven.”

#EconomischHuisBlijftKVO
Bedankt Economisch Huis Oostende!

Comments are closed.