LDL Group blijft KVO!

De Lambert Dry Clean & Laundry Group, of kortweg de LDL Group, heeft ook voor het komend seizoen zijn JA-woord gegeven aan KV Oostende. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele totaaloplossingen voor wassen, drogen, strijken en vouwen van linnen is met hun ‘Meet & Wash’-concept o.a. sponsor van het KVO Homeless Team La Rue. “Een belangrijk sociaal engagement dat we zullen blijven opnemen, omdat dit helemaal past binnen onze filosofie”, klinkt het bij Julie Stuyven van LDL – Meet & Wash.

Johan Stuyven en zijn dochter Julie waren al een tijdje gecharmeerd door KV Oostende. Met hun bedrijf wilden ze hun nieuw concept Meet & Wash’ aan het grote publiek bekendmaken en dus zochten ze contact met Algemeen Directeur Patrick Orlans. “Het is onze bedoeling om collectieve wasplaatsen te installeren in o.a. flatgebouwen, sociale woonéénheden, enz… om daar de mensen meer met elkaar in contact te laten komen”, begint Julie Stuyven haar verhaal. “En hoe kan je dat beter dan via de sociale sport bij uitstek, het voetbal?! Bovendien zorgden we als sponsor van het team voor daklozen ook voor een extra dimensie. We gaven mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij de kans om op een georganiseerde een mooie invulling te geven aan hun vrije tijd.”

Recent kreeg het Homeless-team van KVO ook nieuwe trainingsjassen. De mensen van de LDL Group zelf geraakten intussen steeds beter geïntegreerd in de KVO business-community. “Het is als bedrijf niet alleen aangenaam om hier te komen met je klanten en leveranciers. Die mensen amuseren zich ongelofelijk, maar leggen tegelijk contacten met nieuwe zakelijke partners. Daar doe je het uiteindelijk ook voor”, besluit Johan Stuyven.

Algemeen Directeur Patrick Orlans is lovend over de LDL Group. “Dat is een grote speler op het vlak van industriële wasmachines. Ze hebben een bijzonder ruim aanbod. Maar we zijn vooral ontzettend dankbaar dat ze het hart op de juiste plaats hebben en ons homeless team, waarmee je echt niet altijd in de kijker loopt, willen ondersteunen. Dat getuigt van klasse bij deze mensen. Vorig jaar hadden ze op de fandag trouwens ook een originele stand waarbij je een bal in een wastrommel moest proberen te trappen. Kijk, dat zijn nu leuke dingen voor onze fans.”

Bedankt LDL Group
#LDLGroupBlijftKVO

Comments are closed.