Continental Foods blijft KVO!

Niets is zo heerlijk als tijdens een voetbalwedstrijd genieten van een vers frietje met een overheerlijke saus. En dan denk je natuurlijk meteen aan Devos Lemmens, één van de bekende merken van Continental Foods. Davy De Vlieger,managing director van Continental Foods, is een echte voetbalfan en is gecharmeerd door KV Oostende. “Ik leerde de club kennen via onze gewezen voorzitter Marc Coucke, die een goeie vriend is. Maar intussen zitten we hier zo ingeburgerd in de business-community dat wij met Continental Foods graag zeggen “Wij Blijven KVO!””

Royco, Devos Lemmens, Impérial… het zijn maar enkele van de bekende merken die Continental Foods in Europa verdeeld. Echte A-merken die iedereen gewoon kent van de soepjes, sauzen en suikers. Ook in de Versluys Arena zijn de bekende namen nadrukkelijk aanwezig. “We zijn een paar jaar geleden bij KV Oostende binnengekomen dankzij de uitstekende relatie met Algemeen Directeur Patrick Orlans en toenmalig voorzitter Marc Coucke. We sloten samen een mooie overeenkomst voor een aantal seizoen af en hebben ons vanaf dag 1 uitstekend gevoeld in deze omgeving”, zo vertelt Davy De Vlieger van Continental Foods.

Het bedrijf loopt haast elke thuiswedstrijd in de kijker in de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal waar ze bij de tombola een goedgevulde mand met voedingsproducten wegschenken. Een paar keer per seizoen doen ze ook een frietjes-actie met de lekkerste sauzen voor de business-klanten op KV Oostende. “Het is niet omdat de eigenaar veranderd is, dat we plots zouden weglopen. Integendeel. We hebben veel vertrouwen in de toekomst van deze club. Hier is iets neergezet dat continuïteit garandeert. Er is een gigantisch zakelijk potentieel, dat nu met Peter Callant nog zal worden uitgebreid. Sportief blijven de ambities van deze club zeker overeind. En bovendien is het hier altijd plezant”, besluit De Vlieger.

Patrick Orlans, algemeen directeur van KV Oostende: “Continental Foods is opnieuw één van die grote spelers op de Europese markt, die KVO trouw blijven. Dat een zeer ervaren CEO zoals Davy De Vlieger gelooft in een club als de onze en zelf merkt dat er in deze omgeving zakelijk iets kan worden opgebouwd, betekent veel voor ons. Het is voor hun klanten ook altijd een leuke belevenis om naar KVO te komen. We zijn trots dat we hen ook volgend seizoen mogen ontvangen.”

Bedankt Continental Foods
#ContinentalFoods Blijft KVO

Comments are closed.